7/24 Acil Yol Yardım Servisi

7/24 Acil Yol Yardım Servisi

Yol Yardım : 0546 549 53 03 - Beytullah Usta

Yol Yardım : 0533 957 04 79 - Arif Usta

Yol yardımı konusunda birçok kiÅŸi gerek olmadığını düÅŸünse de bazen öyle zamanlar oluyor ki sizi çok zora sokabiliyor. Bunlara önlem alabilmek için böyle bir hizmetin iletiÅŸim bilgileri de her zaman yanınızda bulunması sizin için avantaj saÄŸlıyor.

Günümüzde bu hizmeti birçok firma ücretsiz verse de profesyonel hizmeti sadece Ford yol yardım adı altında biz vermekteyiz. DüÅŸünün ki uzun bir yolculuÄŸa çıktınız. Arabanız hiç olmadık yerde sorun çıkararak sizi yarı yolda bıraktı iÅŸte böyle zor durumlarda bir telefon ile sizi kurtarmak için geliyoruz. Aynı zaman da kaza yaptığınızda da sizleri uÄŸraÅŸtırmadan aracınızı istediÄŸiniz yere götürüyoruz.

 Genellikle aracın sizi zor durumlarda bırakması ise yakıtın bitmesi, arıza yapması sizin yol yardım hizmetine ihtiyaç duymanızı saÄŸlamaktadır. Hiçbir zaman başıma gelmez demeyin unutmayın ki bu gibi aksi durumlar herkesin başına gelebilir ve yaÅŸanabilir.

Yol yardım ekiplerimiz eÄŸitimli ve tecrübe sahibi kiÅŸilerden oluÅŸmaktadır. Ayrıca sizlere taşıma süresinde her konuda yardımcı olacaklardır.

Aracınız ile bir arıza halinde ihtiyacınız olan desteği sağlıyoruz. Aracınızın arıza veya kaza yapması sonucunda sizlerin yanındayız.

Trafikte yapılması gereken tüm onarım, bakım hizmetleri veya aracınızın servis'e alınıp arızasının veya hasarın giderilmesi konularında sizinleyiz. 

Acil Yol yardım hizmetimizden müÅŸterimiz olun veya olmayın, Ford aracınız olması yeterli.

Unutmayın sizler ve araçlarınız bizim için deÄŸerlidir ve gereken bütün yardımlar Ford yol yardım hizmetinde esirgenmeyecektir.

Acil Servis : 0546 549 53 03 - Beytullah Usta

Acil Servis : 0533 957 04 79 - Arif Usta

Afyonkarahisar'da ford yol yardımı konusunda uzman kadromuz en etkili çözümlerle sizlere yardımcı olacaktır.